O fea e fa'atupuina ai le fusi u'amea sa'o sa'o a Saina?

O le fusipa'u u'amea u'amea sa'o a Saina e tele lava ina atia'e ma gaosia i le tele o vaega tau alamanuia autu i totonu o le atunu'u.O nisi o nofoaga iloga ua lauiloa mo la latou gaosiga o fusi u'amea u'amea sa'o i Saina e aofia ai:

1.Guangdong Province: O loʻo i le itu i saute o Saina, o Guangdong o se fale gaosi oloa tele ua lauiloa mo ana atinaʻe faʻapisinisi.O le itumalo o lo'o i ai le tele o fai fusipa'u uamea, aemaise lava i taulaga e pei o Guangzhou, Shenzhen, ma Foshan.

2.Jiangsu Province: O Jiangsu o se isi vaega taua mo le gaosiga o le uamea, e aofia ai le saʻo lelei fusipaʻu uʻamea.O taulaga e pei o Wuxi, Suzhou, ma Changzhou o lo'o i ai le malosi o le au gaosi fusipa'u u'amea ma ua lauiloa mo lo latou tomai i faiga sa'o o gaosiga.

3.Zhejiang Province: O Zhejiang o se itumalo i sasae o Saina lea e aloaia mo lona atinaʻeina o pisinisi.O taulaga e pei o Hangzhou, Ningbo, ma Wenzhou o lo'o i ai le tele o tagata gaosi fusipa'u u'amea, e aofia ai i latou e fa'apitoa i fusi u'amea sa'o.

4.Shanghai: I le avea ai o se nofoaga autu tau tupe ma mea tau pisinisi, o Shanghai e taua tele i le vaega o gaosiga.O le taulaga o le fale o le tele o fai fusipa'u uamea, e aofia ai i latou o lo'o galulue i le gaosiga sa'o lelei o fusipa'u uamea.

O nei itulagi, faʻatasi ai ma isi, ua atiaʻe faʻaputuga faʻatauga malolosi ma filifili sapalai mo le gaosiga o uʻamea uʻamea, e aofia ai le saʻo lelei o le gaosiga o fusipaʻu uamea.Latou te faʻamanuiaina mai atinaʻe, tomai, ma avanoa i mea mataʻutia, e saofagā i le gaosiga atoa o Saina i lenei vaega.

 


Taimi meli: Me-25-2023